Friday, 17 June 2011

Mybe or Mybe not...


Ok guys....this is Oliver Sykes...mkin idola aq atau mkin x....sbb ap??mkin sbb dari segi song,styles,or social yang dibawa oleh si Oli yg buat aq minat song & styles atau social mkin x ...he have a groups and name of the groups is Bring Me The Horizon(BMTH)that mean MEMBAWA AKU KE CAKAR LANGIT mkin aq rase tue maksud yer...hahaha....tp dengan maksud tue begitu mendalam kan?... genre that they brought so violent was harcore or metalcore...mkin segelintir atau mkin sebanyak masyarakat/orang yang meminati genre violent yang dibawa oleh band nie(seperti AkU)... :)

Maybe someday....aq akan tiggal kan si Oli nie mkin sbb faster time to live more wisely....siapakah yang akan tahu kan?...so kne pkir ke hadapan untuk kehidupan kita sendiri yang akan datang...still ROCK DUDE!!

Tuesday, 14 June 2011

Buat Blog!


Yeaaahhhhhhh....rock dude!sudah ad blog sendiri...something different to me....hah! pleas....mne ad blog jer...tue pown nk bgga cgat buat ap?but this is my BLOG so kena r hormat....hahahahaha...bak kata sahabat aq apo namo yer tue xsilap deng inugamizamura kato yo CHILL n NICE...herm....nk cakap banyak pown tak idea so simple2 jela.....nk speaking cgat2 broken so yg mne thu sebut tue jela yg thu.....tu lah padan dgn mke deng nie balasan yo masa skolah dlu pemalas teramat cgat....kakakaka...Lastly...sape2 yg ad blog ker taw pown something like berkenaan dgn blog follow k..